KarrynpyoraLisää tuulivoimaa, irti fossiilista, kohti vähähiilisyyttä. Näitä ja monia muitakin keinoja toimia vastuullisemmin vaaditaan meiltä säännöllisesti.

Vastuullisuuteen kuuluu polttoainevalintojen ohella myös ympäristönsuojelu, henkilöstön hyvinvointi, energiatehokkuus, sujuva asiakaspalvelu sekä avoin viestintä. Ja paljon muuta!

Olemme pyrkineet toimimaan vastuullisesti jo vuosikymmeniä, ja hiljattain saimme myös tunnustusta: TNS Gallupin Yritysten maine- ja vastuullisuustutkimuksen perusteella olimme energia-alan ykkönen. 

Laakereilleen ei kuitenkaan passaa jäädä lepäämään. Siksi kehitämmekin parhaillaan vastuullisuustyötämme. Tähän tarvitsemme sinun apuasi: kerro verkkoaivoriihessä meille, miten voisimme toimia entistäkin paremmin. Samalla pääset näkemään muiden sidosryhmiemme ehdotuksia ja priorisoimaan niitä.

Aivoriiheen vastaamiseen kuluu vastaajan perusteellisuudesta riippuen noin 10 minuuttia ja se on auki 30.11. saakka. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 100 euron lahjakortin ruokakauppa Anton & Antoniin. Kyselylinkkiä saa vapaasti jakaa eteenpäin.

Kerromme kyselyn tuloksista tässä blogissa ja vuosiraportointimme yhteydessä. Tulosten perusteella kehitämme toimintaamme – miten, se selviää myöhemmin.

Siis: klikkaa tästä!