Helenin Uutta voimaa -blogia on luettu yli 100 000 kertaa. Blogi perustettiin syksyllä 2012, ja sen käyntimäärät ovat kasvaneet jatkuvasti. Kiitokset teille, lukijat!

Salmisaaren voimalaitos

Helenin uudet ratkaisut, kuten aurinkovoimalat ja sähkövarasto, kiinnostavat lukijoita eniten. Myös pelletinpoltosta kertovat artikkelit keräävät kävijöitä. Toisaalta myös kuvaukset voimalaitoksen toiminnasta kiehtovat.

Tämän vuoden aikana ehdottomasti luetuimmaksi artikkeliksi on noussut Atte Kallion postaus Suomen suurin aurinkovoimala käynnistyi, jossa hän kertoo tunnelmia vastavalmistuneen Kivikon aurinkovoimalan laajalta paneelikentältä.

Seuraavaksi eniten on luettu artikkelia Suomen suurin pellettikattila Salmisaareen, ja kolmanneksi nousee Kevät tuo sähkövaraston Suvilahteen. Neljänneksi luetuin postaus tänä vuonna on jo viime vuonna julkaistu Miltä näyttää Hanasaaren voimalaitoksen sisällä? joka upeine kuvineen houkuttelee lukijoita yhä edelleen.

Blogia kirjoittavat pääasiassa Helenin omat asiantuntijat. Postauksia jaetaan ja linkitetään pitkin vuotta, joten tekstejä luetaan usein vielä pitkään julkaisun jälkeenkin. Kuulemme mielellämme ideoita ja ehdotuksia aiheista, joista haluaisitte blogissa lukea!